Активности
PDF Печати Е-пошта
Годишно собрание на МАССУМ
 
На 26 и 27 август 2009 година во Струга се одржа годишното собрание на Массум. Делегатите го усвоија годишниот извештај за работењето и планот за активности за 2009-2010 година.