Новости
Годишно собрание на Массум 2014
PDF Печати Е-пошта
Годишно собрание на Массум 2014 повеќе тука

За да ја превземете поканата за ментор за годишното собрание, притиснете тука 
 
Годишно собрание на Массум 2013
PDF Печати Е-пошта
Годишно собрание на Массум 2013 Повеќе тука

Покана за ментор за годишно Собрание  Превземете тука
 

ОБРАЗОВНО РАНДЕВУ 2012 

20, 21 АПРИЛ, Струмица


За превземање на формуларот за аплицирање, притиснете тука

За да ја видите Агендата на Образовното Рандеву 2012, притиснете тука

Плакат 2012

 
КОНКУРС ЗА ЛИДЕРИ НА МАССУМ

За превземање на документот, притиснете тука
 
 
Годишно Собрание на МАССУМ 2011
PDF Печати Е-пошта
 
Повеќе Артикли...
<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>
Страница 1 од 2